Vår nation är välkänd för våra gasquer och baler. De blir snabbt slutsålda, så bli medlem för att garantera din plats! Medlemmar får reducerat pris och chansen att köpa en dag före alla andra.

Biljetter till alla Östgöta nations gasquer släpps under tre dagar några veckor före gasquen. Oftast säljs våra biljetter i vårt fik Mjölkbaren. Undantaget är reccegasquen, där biljetterna säljs i inskrivningen. För information om biljettförsäljning är ett hett tips att hålla utkik på vår facebooksida!

 

HÖST

RECCEGASQUEN

Den första gasquen på varje termin är till för dig som är ny student. Vi visar vad en sittning i Uppsala innebär. Inga förkunskaper krävs. Klädseln är kavaj. Det blir kul!

BAKLÄNGESGASQUEN

Årets konstigaste fest härstammar från Tage Danielssons dagar på nationen. Det är inte nog med temastyrd maskerad – hela middagen går också baklänges! Detta är gasquen som börjar med efterrätt och slutar med förfest!

SKELETTGASQUEN

Upplev vad som kanske är Uppsalas mest morbida tillställning. Tillsammans med Göteborgs nation hedrar vi Jonas A. Waldebäck, vars kvarlevor för en kväll åter placeras i högsätet.

GÅSBALEN

När höstmörkret börjat lägga sig drar vi på oss högtidsdräkt, äter svartsoppa och dansar vals. Under middagen passar vi även på att installera seniorer och hedersledamöter.

LUCCEGASQUEN

Kostym, luciatåg, julstämning. Vad mer kan en begära?

VÅR

RECCEGASQUEN

Den första gasquen på varje termin är till för dig som är ny student. Vi visar vad en sittning i Uppsala innebär. Inga förkunskaper krävs. Klädseln är kavaj. Det blir kul!

TEMAGASQUEN

Vårens temagasque kommer garanterat blir tokrolig och alldeles fantasisk! Temat håller vi för oss själva ett tag till…

MAJMIDDAGEN

Nationens äldsta sittning med anor från 1600-talet är idag Sveriges längsta lunch. Vila ut efter Valborg med en femrätters lång-långlunch fylld med installationer av seniorer och hedersledamöter.

VÅRBALEN

Årets tveklöst största sittning. Vi firar in våren med stil och dansar natten lång. Skaffa din biljett i tid!